Salford pois alhaalta, kun Junior Sa’u tekee Hull KR: ssä hattutempun

Salford päätti turbulentin viikon, eikä vain ansainnut voiton Hull Kingston Roversista, vaan suorituskykyä, joka viittaa paljon lahjakkuuteen ja henkiin, jonka tällä ryhmällä on niin selvästi. Pidätettyään kuusi pistettä palkkakorkkien rikkomisesta vuonna 2014, on olemassa väite siitä, että 2016-luokka ei ansaitse rangaistuksen antamista.

Koska Marwan Koukash oli hallinnassa vuonna 2013, suurin osa otsikoista Salfordissa on kyse siitä, mitä kentällä on tapahtunut, tyypillisesti niiden pisteiden vähentämisellä.Ian Watsonin nuori puoli kuitenkin nopeasti muodostaa maineen yhdeksi kilpailun suurimmista ja näyttävimmistä puolista.

“Se oli valtava voitto meille”, valmentaja sanoi. “Se saa meidät takaisin hevoselle ja saa meidät kahdesta pisteestä ja viikolla, jonka olemme saaneet, ja muutokset, jotka meidän on tehtävä, edustavat suurta voittoa.”

Tämä voitto siirsi Salfordin pois alhaalla puolustaakseen Leedsin mestareita ja yhdistettynä Huddersfieldin voittoon perjantaina rihoja vastaan, se tarkoittaa, että pohja neljä on nyt erotettu yhdellä pisteellä.Ehkä tärkeämpää on kuitenkin se, että kahdeksan parhaan joukossa on nelipistekehys, jota voitaisiin laajentaa edelleen, jos Castleford voitti St Helensin tänään sunnuntaina.

Hull KR: n valmentaja James Webster myönsi hänen puolelle jätettiin epävakaa avausjakso, ennen kuin kerrottiin klubin vahinkojen ongelmista. “Meillä oli koko joukko kavereita, jotka täydellisessä maailmassa eivät olisi pelanneet”, hän sanoi. “Meillä oli todennäköisesti 11 pelaajaa. Peleissä on 10 peliä, tarjolla on runsaasti rugbya ja meillä on hyvät mahdollisuudet tehdä kahdeksan parasta.Teemme sen kovaksi, en salaperä. “Salfordin hyökkäävä triumvirata Robert Luin, Michael Dobsonin ja Gareth O’Brienin kanssa olivat Hull KR: n kärsimyksen ylimmät yllyttäjät ja kolme yrittäjää 15 minuutin avajaiset, jotka kaikki laittoivat triolle, antoivat Salfordin lyijyksi, jota he eivät koskaan näyttäneet antavan antavan.Junior Sa’u rikkoi umpikujaan sen jälkeen, kun hieno käsittely keskeytti keskuksen, ennen kuin Lui ja Niall Evalds ylittivät saadakseen lisää tuloksia.

Rovers lyö takaisin, kun Albert Kellyn älykäs potku kaatui puoliksi takaisin , Maurice Blair, mutta Salford teki ratkaisevan isku puolivälissä, kun George Griffin ja Josh Jones yrittivät tehdä 28-6.

Epäillyt, että Hull KR joutuisi pisteet ensimmäisellä puoliajalla antavat itselleen mahdollisuuden saada voiton ja vaikka he tekivät juuri niin, kun Iain Thornley kosketti, Salford lyö lähes välittömästi toisen hienon hyökkäyspelin kanssa, kun Sa’u ristiin toisen jälkeen älykkään työnsä Luilta ja O’Brienilta.

Testaa Ken Sion – joka kärsi vakavasta näköisestä loukkaantumisesta, joka saattaa vaatia leikkausta, Webster sanoi – ja Thomas Minns oli ehdottanut, että Robins olisi voinut järjestää uskomattoman paluun, mutta Luin ylivoimaisen potkun perustaa Saun hattutempun seurasi puoliauton skooppi nd yrittää juuri ennen loppua.

Rate this post