Sekä Kvit että Berdych Rooman alueella etenevät, puolustaen Serenaa on allekirjoitettu

Sarjakuva on menettänyt puolustuksensa. Serena Williams ennen ottelun toisen amerikkalainen nainen Christina McHale kassalla takia oikea kyynärpää vammoja. Ennen kolmannen kierroksen kaksintaisteluun Belgian David Goffin vetäytyi väsymisen takia Brit Andy Murray.

Keskiviikkona pelastettiin Kvitova ja Jankovic prosessin toisella kierroksella třísetových taisteluissa vasta vähän ennen puoltayötä. Do keskinäistä kaksintaistelu 16 tuntia myöhemmin tuli enemmän serbien, johtava 2: 0, mutta sitten sulkea kentällä vasenkätinen Tsekin tähden.

Kvitova erinomaisesti palvellut, hän voisi mennä voittaa volley verkolla, ja on menestyksekkäästi lyhentynyt peli verkolle, mutta enimmäkseen sijoitettiin sen aggressiivisilla räjäytyksillä. Vuodesta 0: 2 hän sai 11 out of 12 peliä ja teki vaikeammaksi loppuun.Toisen sarjan alle 5: 0 ottelu ei täsmää ja entinen johtaja Jankovic laski 2: 5: een. Se on hänen mutta Kvitova eivät hyväksyneet.

“Petra pelataan itsevarmasti, jossa kipinä, ja jos voi kestää tässä muodossa, on yksi suosikeista Ranskan avoimet,” sanoo Martina Navratilova kommentoi ottelun.

Seuraava Kvitova on maailman kymmenen parasta Suárezováa, jonka hän menetti tänä vuonna kahdesti. Espanjalainen on vielä positiivinen saldo 5: 4.

Tauon jälkeen lepoa, jonka hän kesti yli puolitoista kuukautta lopusta helmikuun Kvitova viihtyvät.Voitti Madridissa ja voitti kymmenen yhdestätoista ottelut.

Berdych voi olla neljänneksi suurin

Berdych pelasi peliä muutama minuutti ennen Kvitovaa, mutta pysyi pidempään tuomioistuimessa. Alkoi hyvin ja ennenaikaisen irtautuneen pitää silmällä ensimmäisessä sarjassa, jossa hän Fognini epätavallista valtion 1: 4 muuttunut kengät ja piti käsitellä sormet oikean kätensä.

Myös toisesta meni Berdych ensin laukaisunivelen mutta ei voinut pidätellä ja pitkiä vaihdoksia hän pelasi italialaisilla. Fognini otti tsekkiläisen pelaajan kahdesti ja antoi kolmas sarjan myrskyn auditoriolle. Siinä Berdych välteli kaksi brejkbolyta ensimmäisessä pelissä ja peli päätti kahden tunnin ja 33 minuutin tie-break-kauden jälkeen.Fogniniho beat savea ensimmäistä kertaa keskinäistä tasapainoa ja verrattuna 2: 2.

Berdych voitot jälleen lähestymässä maanantaita on ensimmäinen kerran urallaan neljänteen toimija maailmassa. Tästä paikasta kamppailut Roomassa japanilaisten kanssa Keiei Nišikorim.

Sen čtvrtfinálovým kilpailija Federer Berdych on unflattering tasapainoa 06:13. Tänä vuonna hän menetti Indian Wells 4: 6 ja 0: 6.

terveysongelmia Serena ja Murray W.

Williams menetti mahdollisuuden seurata Italian pääkaupungissa edellisten kahden vuoden otsikoista.Turnaus Foro Italico tuli olla pelaaja viimeisen kolmekymmentäkolme nyt ennen toista Grand Slam kauden, Roland Garros, joka alkaa kymmenen päivän.

“Meidän piti tehdä oikeita päätöksiä tulevaisuutta. Ei nyt, “Williams sanoi.

kyynärpää oli ilmeisesti ongelmia viime viikolla Madridissa, jossa hän putosi välierissä Petra Kvitova. “En halua päätyä kuin viime vuonna, kun aloitin koulutusta vammoista kaksi päivää ennen Ranskan avoimia. Sitä se on ennen Grand Slam “, sanoi Williams.

Paris grand slam pitäisi tehdä. “Jos pelasin, se voisi pahentua. Mutta olen oppinut niistä virheistä, että olen tehnyt menneisyydessä.Jos minä pelataan, se voisi vaarantaa paitsi minun ulkonäkö Roland Garros, mutta myös Wimbledonissa “, hän sanoi.

sarja katkesi ja Murray, joka sen jälkeen voittoja Münchenissä ja Madridissa haetaan kolmannen savea otsikko peräkkäin. “Tunsin väsyneenä aamulla. Olen koulutettu 40 minuuttia, olin täysin loppuun “, sanoi skotti kaksikymmentä seitsemän vuotta vanha tiedotustilaisuudessa. “Se oli pitkä kolmen viikon pisin uransa”, hän lisäsi kolmas toimija maailman rankingissa, joka Münchenissä juhli ensimmäistä hiekkakenttä otsikko.

Nyt Murray aikoo levätä ja alkaa valmistautua Roland Garros.

Rate this post