Sisällä 50: derbies ja humdingers kuin AFL-finaalit käynnistyvät

Usein ihmettelen, onko AFL: n huippimassat loistava, vai vain loistava päästä eroon siitä. Liiga lähtee syyskuun toiselle viikolle neljän eri maan finaalissa, jälkikäteen niin avoimena, kuin voitaisiin kohtuudella odottaa, ja heittäytyisi sen jälkeen, kun se oli alun perin naisten jalkapalloa. Se on onnea tai muotoilua, loppukilpailujen kierrokset eivät ole paljon parempia kuin tämä. West Coast Eagles vs Länsi-Bulldogs

Kaikki alkaa Perthin tänä iltana, jossa bye-viikon vaikutus lähimpänä tarkkailua. Eagles lentävät ennen taukoa, menettää vain kerran 11. kierroksesta lähtien ja heittivät Adelaide, Hawthorn ja GWS viimeisen kolmen ottelunsa. Pystyykö tämä vauhti keskeyttämään?Bulldogsille viikon lepo on lisännyt todennäköisyyttä, että useat loukkaantuneet tähdet tekevät lopullisen 22.

Riippumatta siitä, kuinka lähellä täydellistä voimaa kävijät ovat, on odotettava kotivoittoa. Adelaide on ainoa vierasryhmä, joka lähtee Domain-stadionilta pudotuksilla tällä kaudella ja koirat ovat menettäneet WA: n viimeiset seitsemän. Voiko väittelyä tehdä keinotekoisesti? Vain ohut.

Nic Naitanuin poissaolo avaa portin Luke Beveridgein puolelle, jotta päällimmäinen käsi pysähtyy, varsinkin jos Tom Liberatore on täysin kunnossa. Jonathan Giles teki loistavasti Crowsia vastaan, mutta hän ei voi odottaa kääntyvän hallitsevissa esityksissä joka viikko syyskuun aikana.Jos Bulldogit voivat nälkään hallita länsirannikkoa, pelata peliä tempollaan ja hiljentää vaikutusvaltaista joukkuetta varhaisessa vaiheessa, häiriötilanteiden mahdollisuus kasvaa.

Heidän seuraava haaste on asettaa tarpeeksi pisteitä laudalle. Eagles on vain kahdesti maalannut vähemmän kuin 92 pistettä kotona tällä kaudella. Bulldogit ovat potkaisseet vain yhdeksän pistettä yli tämän luvun koko vuoden, ja vain kerran kahdeksan vastustajan vastaan. Se on vakava tehtävä eteenpäin suuntautuvalle linjalle, joka jatkuu työssä. Tom Boyd on pitkäaikainen investointi, Jake Stringer lopetti säännöllisen kauden pelaamisen VFL, kun taas poissaolot Jack Redpath ja Stewart Crameri tarkoittaa valinta kaappi huollettavien pitkän tavoitteet on melkein paljaat.

Voin Älä katso Eaglesin ohi. Tilastot: Mikä tekee AFL-finaalipeleistä poikkeavan tavallisesta kaudesta?Lue lisää

Tällä mielellä, kuinka erilaiset saattavat mahtavat ottelut Travis Cloken kanssa vierailevalla linjalla? Midseason ostaminen olisi pakottanut koirien maksamaan ylimääräiset, sovittamalla Collingwoodin. He olisivat täyttäneet aukenevan reiän eteenpäin linjallaan kaudella, jossa Hail Maryillä on suurempi mahdollisuus kuin suurin osa lippua kohtaan. Samaan aikaan pääministeritekijä turvaa turvapaikan, joka pelastaa nöyryyttävän kauden. Varmasti tämä on voitto, voitto, winGeelong vs Hawthorn

Viikonlopun ottelu. Se ei ole syyskuu ilman ding-dong puolien välillä, jotka ovat voittaneet seitsemän viimeisestä yhdeksästä lipusta niiden välillä.Molemmat kokoonpanot ovat täynnä finaalikokemusta ja suuria pelaajia, ja kun he ovat yhdessä, heillä on epäreilu kyky tuottaa mestariteoksia.

Kummallakin puolella ei ole helppoa saada kahvaa tänä vuonna. Tahtoisin väittää, että Geelongin paras on kilpailun paras, mutta se näyttää vain satunnaisesti, ja niiden pahin on jarringly hauraita. Hawthorn on vain osoittanut näkyvyytensä ylimmän muodonsa kaudella, joka on ollut kyse siitä, että he saivat linjan. Kuusi voittoa yhdeksällä tai useammalla pisteellä voisivat todistaa päättäväisen Hawthornynessin, tai että upea dynastian kulkee tyhjänä. Syyskuu antaa vastauksen. Tämä on, kun päästä yli linja on kaikkea asiaa, ja jos Hawks voi kutsua kollektiivisesti kolme kertaa, he kirjoittavat historian.

Näen tämän Geelongin menettämisenä.Heidän odotetaan hallitsevan selvyyttä, mutta se mitä tapahtuu sen jälkeen, mikä on tärkeätä. Usein tällä kaudella ne ovat toimineet huonosti 50-vuotiaana ja ovat tuhlaavia tavoitteiden edessä. Jos kissat potkevat kunnon pisteet, en näe Hawthornin sopivan. Geelongin puolustus näyttää kykenevän selviytymään Hawksin eteenpäin suuntautuvan paineen vaikutuksesta kilpailun puolelta.

AFL: n kakku on New South Walesin derby heraldille Greater Western Sydneyin finaali debyytti.Se on ensimmäinen monista epäilemättä, mutta puskurivyöhykkeen tae kasvuympäristössä on musiikkia AFL HQ: n korville.

Joutsenet lensi kotiin pienelle enemmistönä ja ovat kelvollisia lippuja suosikkeja tässä finaalissa. Se on merkittävä saavutus puolelle, joka on verenpelty seitsemän debyyttinsä, mukaan lukien Callum Mills, ilmoitti tiistaina vuoden 2016 nousevana tähtenä.

Säännöt, joilla on ensimmäinen tai neljäs kulkue, ovat tärkeä taso – paikka. Koska joukkueet mukana SCG on unohdettu kannattaa ANZ Stadium. Joutsenet eivät ole soittaneet tänä kautena ja menettäneet viimeiset kaksi ottelua viime vuonna.Pelipinta on 11 metriä pidempi ja seitsemän metriä kapeampi kuin SCG, mutta viiden metrin sisällä joko Spotless Stadiumin, Giantsin koti.

Mielestäni tämä on pyöreän vaikein peli ennustaa. Kunnioita ovat jopa pari tämän kauden aikana, kun kukin voittaa kotirypäleellä. Giantsin finaalikokemuksen puutteen odotetaan kertovan jossain vaiheessa, mutta kahden viikon ajan valmistelemiseksi ja pelatessa vain tiellä, tämä on edullinen tilaisuus sopeutua harvinaiseen ilmapiiriin.

Pohjois-Melbournein fanit , Ymmärrän miltä sinusta tuntuu. Se on ollut mätää muutaman viikon kaudella, joka kantoi sinua pitkin kuukausi vain kaatamaan sinut kahdeksannella sijoituksella, röyhkeä ilmapiiri ja interstate elimination lopullinen.Tämä on määritellyt yhden kauden liian kauas nykyiselle listalle, mutta mielestäni kenguruja pitäisi olla ylistetty siitä, ettei kuolemasta mietin. Adelaide on raivoissaan, että he pelaavat jo jalkapalloa kompastuen West Coast viime viikolla, mutta korvakäytävällä heillä olisi oltava enemmän kuin tarpeeksi Roosille. Crows on tehnyt vähintään 100 pistettä pohjoiseen Pohjois-Adelaide Ovalissa kolmessa kokouksessaan, ja odotin, että heidän kahden viikon turhautuminen kaatuu toiseen laaja-alaiseen lauantai-iltana. Etelä-Australiassa kauden lopullinen ottelu tulee olemaan juhlallinen kotisivulle.

Moana Hope on footyn uusi kulttisankari. Hän näytteli Bulldogsille lauantai-iltana ja tulee Collingwoodin naisten tiimiin tulevina kuukausina.Hän on juuri tällainen silmäänpainuva lahjakkuus kilpailu, joka etsii ilmaista aikaa tungosta markkinoilla unelmia. Viikonpalkka

Muutos on tarpeen ja muutos tehdään. Epävakaus ja muutos ovat yhtä kaaosta, ja kieltäydyn siitä, että tämä tapahtuisi klubissani.

Peggy O’Neal toimitti maanantaina jonkin Richmondin parempia yksittäisiä esityksiä maanantaina, luottaen selkeästi Punt Roadin yrityssaneeraukseen. Focus on Footy putsch on ollut paljon kuin Tigersin kausi, täynnä perusteettomia lupauksia, puuttuu tuotos ja jättää sinut miettimään, mitä sisäpiiriläiset näkevät Damien Hardwickissä, että muut meistä puuttuvat.On selvää, että asiat on muutettava kentällä Richmondissa, mutta ehdotetaan, että tukkuliike poistuu klubista tasaisella telalla taloudellisesti – ja ylpeilee ennätykselliset jäsenluvut – on äärimmäisen raskasta.

Rate this post