Slavian suolen vroosi? Mediamuutos tuli ulos, Olomoucin Matai tarkoittaa

“Slavia oli tulossa meidän luoksemme, ja jos hänellä oli flunssa, niin media siirtyi, mutta päinvastoin oli totta”, hän kertoi klubin verkkosivuille. Kahden ensimmäisen “extra-liigan” sijasta Mora voi palata viimeisen (klo 17.00) ottelun jälkeen viimeisellä Ceske Budejovicessa. Tappio on vain yksi piste.

Mataien ottelun jälkeen hän oli turhautunut osittain. Hän teki yhden maalin joukkueelle, mutta ei ollut hyötyä. Vaikka kolmetoista Slavie-pelaajat joutuivat saamaan vitamiineja uloslaskuihin, viro ei todellakaan ole allekirjoittanut jäätä. Edenissä he vahvistivat, että vanhempi koehenkilö todistaa heille. “Tämä stadion sopii heille, se on vettä heidän tehtaallaan.Ihmiset ovat edessä ja pelaavat melko epämiellyttäviä “, Matai sanoi. “Sali on sellainen vanhempi enkä henkilökohtaisesti pidä sitä siellä, pelasin siitä lähtien juniori tällä stadionilla enkä koskaan nepřirostl sydän. Mutta se näyttää olevan auttaa heitä. ”

Morun huolissaan alhainen tuottavuus, silti sijoitettiin yhdeksän maalia – totuus, ja se on kaksi enemmän kuin johtava nidonta. “Se on tosiasiallisesti venytetty kanssamme joulun jälkeen. En tiedä, olisiko lopulta liian pistävä, saamme riittävästi mahdollisuuksia. Onneksi se ei ole siksi, etten henkilökohtaisesti luota häneen.Kyse on siitä, miten pitää enemmän rauhallinen ja joskus maalivahti silti vetää ja sitten lopuksi “, hän Matai resepti.

Olomoucin jälkeen neljän kierroksen piristyi seitsemän pistettä, sekä Chomutov, yksi piste enemmän on Slavia ja vain kaksi pistettä Moottori. “Kolmen ottelun jälkeen kaikki luulivat, että tasapeli olisi tasapainossa. Lisäksi, kun Ceske Budejovice käytti ulkoasua, jota harvat odottivat, nähdään, että se on vielä pitkä, ja kaikki voidaan päättää vain viimeisellä kierroksella “, Matai sanoo.

“Lisäksi haluaisin verrata pudotuspeleissä pelattavissa olevia pelaajia. Ei ole laatua, sillä jos katsot Třinecin Spartan tai Litvínovin otteluita, se on täysin erilainen, mutta taistelut ja käyttöönotto ovat samoja.Kukaan ei halua mennä alas. “

Rate this post