Warwickshire pitää sydäntä kun romahdus jännittävässä taistelussa Somersetin kanssa

Toinen mielenkiintoinen päivä läänin maaperällä näki vielä 17 kanttia, lisäämällä 21: een, jotka laskivat tiistaina, ja vielä on vielä kaikkea, jolla pelataan.

Lisäksi 53 on vaarassa lopettaa lopullisen pelottelun pelot, jotka vielä tarttuvat ylimmän osaston alaosaan.Somersetin Dom Bessin kuusi Wicketsia debyytti Warwickshirea vastaan ​​Lue lisää Dougie Brown, Warwickshiren kriketin johtaja, sanoi: Se on vaikea portti, mutta ei mahdoton. Annoimme joitain wickettejä aikaisin, mutta Rikki ja Chris osoittivat, mikä on mahdollista, jos olet valmis siirtämään ja soveltamaan itseäsi. Meidän on vain mentävä ja aloitettava uudelleen. Heidän täytyy saada itsensä takaisin sisään ja olla rohkea.

“Koko kausi olemme etsineet ja nyt me katselemme alla.Mutta emme ole ainoa tiimi siinä asennossa. Meidän on ajateltava, että se saattaa mennä viimeiseen peliin, mutta juuri nyt huomenna on tärkein kauden peli meille. “

Warwickshire oli marginaalinen suosikki, kun he alkoivat toisella sijallaan.Vaikka Ian Westwood oli leikannut Tim Groenewaldin suoraan neliöjalalle ja 10 pistettä, tunne oli, että Jonathan Trott ja Ian Bell eivät voineet kumpaakin epäonnistua kahdesti.

Mutta Trott oli tylsää, kun hän venytti eteenpäin Jackille, joka on ottanut viisi wicketia 33: lle ja sitten 32: ssä, Bell oli yllättynyt ylimääräisestä pomosta samasta keilailijasta ja Marcus Trescothick oli hyvin alhaalla toisella lippaalla.

When Sam Hain oli kiinni jalkapöydästä, jälleen Trescothick, venyttely korkealla, ja Matthew Lamb syöksyi pelaamaan suoraan suoraan Leachista, Warwickshire oli 34 viidestä ja toisesta toivosta.

Toinen päivä alkoi kunnianhimoiseen alkuun, ikään kuin taivutellakseen EKP: n yhteyshenkilö Phil Whitticasea, että hän oli tehnyt hukkaan matkan. “Aluksen päälliköt ovat kättelemässä perjantaina iltapäivällä viisi”, sanoi joku, ennustamalla kaunista piirtää.

Vaikka Somerset County Cricket Club totesi, että Whitticase yllään EKB-paidan ei ollut virallisessa liiketoiminnassa.Hänen tuomionsa annetaan aamulla.

Somerset, joka oli jatkanut 41: tä yhdellä, 13 lähti eteenpäin, menetti Trescothickin pisteet 70: llä. Hän näytti uskovan, että Jeetan Patelin toimittaminen kääntyi leveäksi hänen pihastaan ​​ja kuolisi nähdäkseen pallon menevän suoraan ja törmäsi hänen porttiinsa. Sitten James Hildreth löi yksi, joka pysyi alhaisena ja tuli Wrightin luo ja oli palpably lbw yhden.

Somerset oli kolme alas lounaalla, ja 100 juoksi eteenpäin, ja ottelu näytti tasaisesti. Se oli tauon jälkeen, että se näytti siirtyvän pois heistä.

Piki oli suhteellisen moitteeton, kun Peter Trego pelasi toimitusta ja oli lbw Patelille. Chris Rodgers oli sitten bowling käsivarsi pallo samasta Bowler ja se oli 160 kuudesta, kun Lewis Gregory lakaistaan, oli lbw, myös Patel.Ryan Davies pääsi sitten täynnä Josh Poysdenin suorakuljetusta suoraan Patelille syvällä midwicketilla. Jälkimmäinen oli ollut erittäin kiireinen krikettikilpi. Vahvin vastustus sen jälkeen tuli Dominic Bessistä, joka teki 25 maalia ennen kuin hän ylärivi Poysden lyhyt midwicket. Somerset oli kaikki 211, Patel otti viisi 86: lle. Warwickshire tarvitsi 184. Mikä voisi mennä pieleen?

Rate this post