Az elfelejtett történet … Unibet első világítótestes krikett meccs

Ez az az évszak, amikor a futball a sáros csizmáit a krikett frissen porszívózott mélytörzsébe sodorja. Még mindig öt ODI és egy T20 maradt Pakisztán turnéján, nem is beszélve öt fordulóban a megyei bajnokság mérkőzéseiről, amelyekre a szezon utolsó napja előtt szeptember 23-án kerül sor, mely szakaszban a Bajnokok Ligája teljes lendületben lesz. újra megerősíti Unibet dominanciáját a sporttudatosságban, és az angliai nemzeti oldal jövőjét körülvevő optimizmus minden bizonnyal a Sam Allardyce első meccsének háta mögött haladó memória lesz.

Ez egy különös panasz. Nagyrészt azért, mert összekeveredik a nyavalyással, egy olyan idő, amely valójában nem létezik.Egy héttel elhatárolták az első megyei bajnokságot, amely 1890. augusztus 30-án véget ért az újoncok kezdetén, szeptember 6-án, de csak két évvel később átfedés történt, Sussex és Somerset várják az eső megállását Hove-ban, míg Newton Heath A szerdán és a közösen szeptember 3-án elindultak.

Szóval nem hallja, hogy a Spin nem bánta az egyesülési labdarúgás behatolását, minden rosszindulatú tetoválásával, a tisztviselők tiszteletlenségével és a csúnya Unibet kereskedelmi a krikett ritka földje (ah…és igen…jól). Ehelyett emlékezni fogunk egy olyan időszakra, amikor a két sport összejött, hogy figyelemre méltó krikett meccsre kerüljön. Múlt héten harminchat évvel ezelőtt, Nagy-Britannia első világítótestes krikettversenyére került sor. És ez egy labdarúgó stadionban zajlott.A 70-es évek végén a Kerry Packer színes világkultúrája a nyilvánosság étvágytalanná tette a krikettet. Miközben számos megyék beszéltek a beszélgetésről, 1980-ban Surrey elindult a séta előtt, és az első volt, hogy belevetette magát.

A kriketttervekkel – még a megalapozott Test helyszínekkel, mint például az Ovális – helyszínre volt szükség. A Packer hasonló kérdéseket tapasztalt, és olyan stadionok használatával innovált, amelyek általában az ausztrál szabályzat futballjához voltak fenntartva, de dél-londoni hiányosságokkal küzdő Aussie szabályok miatt a Surrey a Chelsea Stamford hídját választotta. A turnézó West Indies csapatot rábeszélték, hogy biztosítsa az ellenzéket. Több mint 10.000 jegyet adtak el. Mesterséges pályát helyeztünk be. Eddig olyan jó volt. Surreynek azonban problémája volt.A Gillette Kupa elődöntőjéről a Yorkshire ellen, a megelőző nap szerdán esett az eső. Csütörtök volt a kijelölt tartalék nap, és a Brown Caps köteles volt játszani. Amit tettek, a Boycottot legyőzve, és Unibet kényelmesen az Oval-ra (Yorkshire, aki 135-ről 53-ra volt kíváncsi).

Szerencsére az Essex már készenlétben volt. “Mindannyian felbukkantunk, csak akkor álltunk, ha nem lettünk teljesen meglepve, hogy ott leszünk” – mondta Graham Gooch, az Essex nyitó. “Nagyszerű est volt, 11 000 ember fordult fel és nagyon jó légkör volt.” A földön lévő dimenziók nyilvánvalóan szokatlanok voltak – az oldalán rövidek voltak, a végüknél fogva hosszúak voltak. Jó értéket kaptál a lövésekhez, és azt hiszem, a tömegnek sok gyakorlata van.Emlékszem, hogy a wicket nagyon jól játszott, ami elsődleges volt, ha a Nyugat-Indiai játékokat játszották ütemmel. ”

A West Indies legyőzte először és 257-et tett ki a 40-ből, Viv Richards, Faoud Bacchus és Collis King minden fél évszázadban. Válaszában Essex elveszítette Neil Smith-et korábban, mielőtt Gooch és Ken McEwan elkezdte felborítani a teraszokat. 192-es volt az egyik, amikor az eső 28 eltelt után az idő előtti eredményt hozott. Az Essex gyorsabb pontozási arányt ért el.

“Nem mindenki találta, hogy a rövid határok ellenére könnyű futni,” mondta Gooch. “Bár Malcolm Marshall és Michael Holding előtt kellett volna szembenézniük. Mégis, rendben voltunk, és gyorsabb pontozási sebességet nyertünk, amikor az eső eljött, velem még mindig a 111-en.

“Jó szórakozás volt, de elég komolyan játszott.Ha az emberek nagy meccsdíjat nyernek a játékba, hajlamosak vagyunk megtalálni, hogy a játékosok kicsit nehezebbek. De a nyugat-indiaiak voltak a korszak csapata, és mindig jó, ha minden versenyt megverni. Úgy gondolom, hogy a meccs a Tobago-ban kettőnek ad otthont, de soha nem fogadtam el. Azt hiszem, csak néhány évvel később hívtam fel a telefont, és azt mondták nekem, hogy túl késő vagyok. “A következő hétvégén a Chelsea 2 és 2 között húzta a Wrexhamot, és különösen kellemetlen pontokban a hazai szurkolók Cricket még soha nem tért vissza a Stamford Bridge-be, és hosszú idő múlva, mióta Angliában a Test cricket megosztott egy labdát egy labdarúgó klubmal (1902-ben a Sheffield United Bramall Lane-nél).De mivel a Premier League fülsiketítő zörögjelése a szezon utolsó heteitől távol tartja a reflektorfényt, érdemes megemlékezni, hogy a sport egyszer csak kéz a kézben jár el.

read more

Rate this post