Casumo

casumo

Casumo perustettiin vuonna 2012, ja se on sittemmin hallinnut kasinomarkkinoita kaikkialla Euroopassa. Nyt pääkilpailijana LeoVegasina teet urheiluvedonlyöntiä Kambin vedonlyöntiympäristössä. Kambi perustuu samaan alustaan ​​kuin Unibet ja on selvästi yksi suosikkeistamme täällä suomi-nordic.com. Olemme erittäin iloisia siitä, että Casumo on valinnut Kambin kumppanikseen otteluiden, kertoimien ja mahtavien ominaisuuksien valinnassa.

Pelivalikoima Casumo Sportilla

Kilpailijoidensa tavoin Casumo Sport tarjoaa runsaasti pelejä kaikissa maailman urheiluliigaissa ja otteluissa. Valikoima on yhtä hyvä, ellei parempi kuin kilpailijat Unibet ja LeoVegas, mikä tarjoaa todella hyvän vedonlyönti kokemuksen. Voit pelata tavallisessa urheilupallossa, jääkiekossa, käsipallissa, golfissa, salibandyssä, tennissä, mutta myös Riksdagin vaaleissa, Melodifestivalenissa ja monissa muissa jännittävissä tapahtumissa. Voit pelata melkein kaiken Casumo Sport -palvelussa!

Casumo-vedonlyönti matkapuhelimella

Tässä Casumo erottuu joukosta. Casumo Sport oletti alusta alkaen, että sillä on “mobiili ensin”, mikä tarkoittaa kaiken voiman ja kehityksen keskittämistä mobiililaitteessa parhaiten toimivan alustan rakentamiseen. Tämä tuote on tarkoitettu ”rentopelaajille”, ja sen pitäisi olla helppo ja kätevä pelata Casumo Sportissa. Voit tehdä talletuksia, nostoja, lisätä pelejä, etsiä uusia otteluita ja tarkistaa tilastotiedot. Toisin sanoen Casumo Sport tarjoaa nopean mobiiliversion kaikelle pelialan kannalta tärkeälle.

Live-vedonlyönti ja rahat

Live-vedonlyönti on jotain, joka on erittäin suosittu ruotsalaisten pelaajien keskuudessa, ja Casumo Sport ei ehdottomasti ole huonompi kuin kilpailijansa mobiilisovelluksellaan ja maailmanluokan mobiilisivustollaan, jonka vedonlyönti on keskittynyt. Nykyään, kun live-vedonlyönti on niin suosittua Suomessa, on pelialan yrityksille tärkeää pysyä kehityksen mukana ja tarjota live-tarjous, joka on melkein parempi kuin ennakkotarjous. Kuten tiedämme, pelialusta tarjoaa Kambille pelaajilleen, mikä tarkoittaa, että Cash Out -ominaisuutta tarjotaan useimmissa peleissä.

Talletus, nosto ja asiakaspalvelu

Casumo Sport tarjoaa nopeita nostoja ja kaikkia yleisiä talletustapoja, kuten Trustly, Visa, Swish, Apple Pay, Zimpler, Skrill, Neteller ja Mastercard. Toisin sanoen, peliyhtiö täyttää kaikki yleisimmät talletusmenetelmät, joita pelaajat nykyään vaativat, ja rahaa on aina mahdollista tallettaa tai nostaa Casumo Sportissa. Lisäksi poistumisajat Trustlyn kanssa ovat uskomattomia 5 minuuttia kaikina viikonpäivinä.

Casumo tunnetaan maailmanluokan tuesta, jossa sinulla on live-chat avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, jonka voit avata helposti sivun vasemmasta alakulmasta. Voit myös lähettää sähköpostia Casumo Sportille, jos kysymyksesi ei ole kiireellinen.

Yhteenveto Casumo Sportista

Casumo Sport (arvostelu 2020) ei ole ollut mukana pitkään aikaan, mutta jo nyt peliyhtiö on suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa ja luultavasti sinulla on paljon kiittää siitä Kambi-alustaa. Upea tarjouksen lisäksi näit myös nopeita talletuksia maksutavalla Swish ja nostoja minuutteina BankID: llä. Toisin sanoen, pelin aloittaminen ja lopettaminen Casumo Sportissa on aina erittäin helppoa.

Jos kohtaat todennäköisesti ongelmia, asiakaspalvelu on aina käytettävissä ympäri vuorokauden vastataksesi kysymyksiisi. Casumo Sports -henkilöstöllä on paljon kokemusta vedonlyönnistä ja pelaamisesta yleensä monien vuosien ajan, mikä tarkoittaa, että voit odottaa ammatillista tukea.